Kandidatenlijst

De kandidatenlijst van Hogeland Lokaal Centraal voor de raadsverkiezingen op 14,15 en 16 maart 2022 van de gemeente Het Hogeland.

Naam                                                                           Woonplaats

 1. Rolf van Bruggen                                                      Bedum

  Werkzaam geweest bij een veehouderij bedrijf, voormalig beroepsmilitair en eigenaar van een hoveniers en bestratingsbedrijf. Momenteel begeleider op de groengroep van ’s Heeren Loo en coach jongvolwassenen met gedragsproblemen. Bestuurlijke ervaring in de gemeenteraad van de voormalige gemeente Bedum.

 2. Nico Werkman                                                          Baflo

  Meer dan 40 jaar ben ik werkzaam in diverse financiële functies binnen een gemeentelijke organisatie. Ik vind het erg belangrijk dat de financiën op orde zijn, er meer sturing komt op grote projecten en de belastingen zo laag mogelijk blijven.

 3. Arie Molenhuis                                                          Winsum

  Eigenaar van organisatie & adviesbureau L’artiste on Tour. Actief voor goede doelen en lid van diverse besturen, betrokken bij jongeren en ondernemers.

 4. Anouck Schutter                                                        Pieterburen

  Opgegroeid op een agrarisch bedrijf, volgt een opleiding in de zorg en is werkzaam het Martini Ziekenhuis. Is actief als voetbalster en houdt zich ook bezig met paarden.

 5. Trea Appeldoorn-de Haan                                      Roodeschool

  Werkzaam als taxichauffeuse bij UVO vervoer en is graag sociaal & betrokken.

 6. Peter Buurma                                                             Baflo

  Enthousiast betrokken bij de jaarlijkse organisatie van Graspop Festival Baflo. Actief geweest als jongerenwerker en bestuurslid van Stichting Live Noord.

 7. Nynke van Bruggen                                                   Bedum

  Jongste kandidaat, voetbalster bij het eerste vrouwenelftal SV Bedum en werkzaam in de zorg. Dochter van de lijsttrekker en geïnteresseerd in de politiek.

 8. Willem Groeneveld                                                   Pieterburen

  Gepensioneerd ICT ambtenaar, actief in het dammen en biljart. Zet zich in voor behoud van basisonderwijs in Pieterburen.

 9. Wim Dirks                                                                  Den Andel

  Werkzaam als psychiatrisch verpleegkundige. Het belangrijkste in de gemeentepolitiek is dat burgers van alle pluimage gehoord worden. In het maken van gemeente beleid, of het nu gaat om de bestemmingsplannen, het behoud van voorzieningen, kansen geven voor onze boeren, het gaat erom naar al die betrokkenen te luisteren en voor hen herkenbare gemeentepolitiek te bedrijven.

 10. Bert Schaap                                                                Ulrum

  Ik ben werkzaam bij de Qbuzz als buschauffeur. Als lijstduwer roep ik jong en oud op om te gaan stemmen op deze partij die staat voor verbinding, bereikbaarheid en gelijkheid. Geef iedereen waar hij recht op heeft!